Referenties

Tessa is a very knowledgable journalist, with up to date knowledge on the veterinary sector, whose work is strong content-wise, but at the same time very readable. She is good at condensing information in a way that conveys the core. And she is always on time with her work. Heartily recommended for freelance journalism.

        -Johan Klein Haneveld- Editor Tijdschrift voor Diergeneeskunde, KNMvD

Tessa heeft voor het LICG een aantal artikelen geschreven, zoals over  de rol van huisdieren in het leven van kinderen en over dementie bij hond en kat. Daarnaast heeft ze een aantal artikelen voor ons vertaald uit het Engels. Ze heeft een vlotte schrijfstijl en kan die aanpassen aan de doelgroep. Daarnaast, voor het LICG natuurlijk belangrijk, weet ze hoe ze wetenschappelijke artikelen moet lezen en interpreteren en is ze vervolgens in staat de resultaten in voor iedereen begrijpelijke taal samen te vatten. Haar flexibele instelling maakt het prettig om met haar samen te werken.

     -Saskia Ober- LICG (Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren)

Het werk van Tessa is professioneel en pakt de sfeer. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst waarvoor Tessa een hele mooie fotoreportage gemaakt heeft. De goede energie die de deelnemers met elkaar hadden komt terug op bijna elke foto die ze gemaakt heeft.

     -Marc Teunis- Sr. Scientist, Dept. Innovative Testing in Life Sciences & Chemistry, University of Applied Sciences Research Centre Technology & Innovation